Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 177-178-179-180-181


Τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 177-178-179-180-181
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 177 ΕΔΩ 178 ΕΔΩ 179 ΕΔΩ
180 ΕΔΩ 181 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 177

Ο Βίκτωρας προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην εγκαταλείψει την καριέρα του αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ζητά να δει το Τζίμη για να του ζητήσει συγνώμη και να μπορέσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, οριστικά. Η Νάντια συνεχίζει να δέχεται απειλές αλλά έχει το Νικολάου στο πλευρό της. Δεν φτάνει όμως, γιατί έτσι βρίσκονται και οι δύο στο έλεος του τρελού που τώρα απειλεί την ίδια τους τη ζωή. Στο μεταξύ η Κυβέλη προσπαθεί να ησυχάσει αλλά ένα νέο τηλεφώνημα θα την φέρει αντιμέτωπη με τον φόβο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 178

Ο Τζίμης δέχεται να συγχωρήσει τον Πάρη υπό έναν σκληρό όρο που όμως θα κάνει τη ζωή του καλύτερη. Η Σούγκαρ μαθαίνει για τη συμφιλίωση των δύο αντρών μέσω μιας φωτογραφίας που φτάνει στο κινητό της. Η Νάντια τρομοκρατημένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον θάνατο μπροστά στις κάμερες ενώ ο Νικολάου είναι αδύνατον να την σώσει. Ο Σέργιος εντοπίζει τη Ρένα και την παρακολουθεί. Εν αγνοία της τον οδηγεί πολύ κοντά στη Μαργαρίτα.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 179

Ο Τζίμης παίρνει εξιτήριο και μένει επιτέλους μαζί με τον έρωτα της ζωής του, τη Σούγκαρ. Η Μαρία είναι έτοιμη να δοθεί ολοκληρωτικά στον έρωτα της δικής της ζωής, τον Βίκτωρα ενώ της Νάντιας η ζωή σώζεται με λίγες ώρες δημοσιότητας κι ένα τηλεφώνημα. Ο Σέργιος έχει εκτεθεί κι η Κυβέλη το πληρώνει με μια τρομακτική αποκάλυψη. Ένα μνήμα είναι η απάντηση των απαγωγέων κι ο Σέργιος εντοπίζει το νεκροταφείο όπου αυτό βρίσκεται.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 180

Η Κυβέλη, ο Ορέστης κι ο Σέργιος έρχονται αντιμέτωποι με μια συγκλονιστική αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα. Η Νάντια μετά την περιπέτειά της βρίσκει τον σκοπό της ζωής της που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την τηλεόραση, ούτε με την καριέρα της. Ο Τζίμης κι η Σούγκαρ κάνουν σχέδια για το μέλλον τους αλλά το παρόν για άλλη μια φορά τους επιφυλάσσει την τελευταία μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη. Η Βέρα κι ο Πάρης αποχαιρετούν όλους και όλα όσα ήξεραν ενώ η Κατερίνα έχει ένα πολύ κακό προαίσθημα.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 181

Η Κυβέλη ανησυχεί για την καινούρια εντολή την τελευταία εντολή που της στείλανε. Είναι η πιο σκληρή απ’ όλες. Ο Σέργιος και ο Ορέστης θα τη βοηθήσουν να την εκτελέσει. Η Σούγκαρ με τον Τζίμη προσπαθούν ν’ αντέξουν την γυναίκα που τους φροντίζει. Η Κίκα γράφει το καινούριο της βιβλίο. Ο Βίκτωρας κάτι παράνομο ετοιμάζει στο μπαρ του Τζίμη. Η Βέρα με τον Πάρη θα μετακομίσουν μαζί. Η Άννα απελπίζεται από τη ζωή της αλλά ο Μάριος έχει να της προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 182-183-184-185 ΕΔΩ
Επεισόδια

172 ΕΔΩ
173 ΕΔΩ
174 ΕΔΩ
175 ΕΔΩ
176 ΕΔΩ
177 ΕΔΩ
178 ΕΔΩ
179 ΕΔΩ
180 ΕΔΩ
181 ΕΔΩ
Για όλα τα επεισόδια της σειράς κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Τα Πέντε κλειδιά
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου