Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Τα Πέντε Κλειδιά: Τι θα δούμε σήμερα. Όλες οι εξελίξειςΗ Κυβέλη ζητά από τη Μάριον όλη την αλήθεια κι εκείνη της δείχνει το βίντεο που έχει τραβήξει με τον Ορέστη. Η Χαρίκλεια μαθαίνει από τη Μαρία για την εγχείρηση της Σούγκαρ και ενημερώνει το Τζίμη για να τον ξεκολλήσει από τη Νάντια.
Στο μεταξύ, ο Ορέστης απαιτεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ της Κυβέλης και της Μάριον και η Κυβέλη ομολογεί ότι η Μάριον απείλησε τη ζωή της.

Από τη Δευτέρα 21 έως και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 17:45 οι ισορροπίες για τους ήρωες μας είναι πολύ λεπτές. Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε τις νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στα «5 Κλειδιά», μόνο στον ΑΝΤ1!

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

37o επεισόδιο

Ο Τζίμης γίνεται ο σωματοφύλακας της Μάριον. Η Μαρία βοηθά τον Πάρη να φτάσει στο νοσοκομείο και να σταθεί στο πλευρό της Σούγκαρ. Η Νάντια μαθαίνει ότι ο Τζίμης δουλεύει για τη Μάριον και γίνεται έξαλλη. Η Κυβέλη ζητά από τη Μάριον όλη την αλήθεια κι εκείνη της δείχνει το βίντεο που έχει τραβήξει με τον Ορέστη. Ένας γιατρός στο νοσοκομείο αναγνωρίζει τον Πάρη και αποκαλύπτει στη Σούγκαρ κάτι που θα μπορούσε να τους αλλάξει τη ζωή. Ένας κίνδυνος φέρνει ξαφνικά την Κυβέλη και τον Ορέστη πιο κοντά.

madata.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου