Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Η Μελίνα παίρνει τα παιδιά και χωρίζει τον Αχιλλέα!Από τη χαρά στη λύπη και από την ερωτική τρέλα στους καταστροφικούς χωρισμούς! Η Μελίνα με τον Αχιλλέα σε λίγο καιρό θα περάσουν τη μεγαλύτερη κρίση της σχέσης τους.
Ολα αρχίζουν από την ημέρα που η Μελίνα μπαίνει στην εταιρεία των Ματθαίων. Ο Ματθαίος από την αρχή είχε τις αντιρρήσεις του και τις είχε εκφράσει ανοιχτά. Πώς, όμως, φτάνουν στο χωρισμό;

από την Μαρία Μεταξητινού…

O Mατθαίος πιέζει τον Αχιλλέα να φύγει η Μελίνα από την εταιρεία, αλλά ο Αχιλλέας του λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Οταν τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο, η Μελίνα καταλαβαίνει τι έχει γίνει και επιτίθεται στον Αχιλλέα ότι την υπερασπίζεται μόνο και μόνο επειδή την αγαπάει και όχι επειδή εκτιμάει τη δουλειά της.
Ο Αχιλλέας προσπαθεί να της εξηγήσει ότι κάνει λάθος και ότι πέρα από την αγάπη του γι’ αυτήν, τρέφει και έναν απέραντο θαυμασμό για την επαγγελματική της επάρκεια.
Εκεί που η Μελίνα είναι έτοιμη να τον πιστέψει, ένα γεγονός ανατρέπει τα πάντα. Ο Αχιλλέας είναι στην εταιρεία και μιλάει με τον Ματθαίο, ο οποίος επιμένει να φύγει η Μελίνα από τη δουλειά. Ο Αχιλλέας λοιπόν αναγκάζεται να τον παρακαλέσει και να του αποκαλύψει ότι η Μελίνα είναι έγκυος: «Λοιπόν, η Μελίνα είναι έγκυος και δεν θέλω να συγχυστεί. Να κάνεις το κορόιδο σ’ αυτή τη φάση και στο μέλλον βλέπουμε». Ωστόσο, τη συνομιλία αυτή την ακούει η Δήμητρα και όχι μόνο την ακούει, την καταγράφει κιόλας στο κινητό της και χωρίς να χάσει καιρό πηγαίνει στη Μελίνα με εκδικητική διάθεση και της βάζει να ακούσει τη συνομιλία λέγοντάς της ότι αυτοί είναι οι Ματθαίοι, ψεύτες και υποκριτές και ότι ο Αχιλλέας κάνει ό,τι ακριβώς και ο Νεκτάριος σ’ αυτή. Δηλαδή να της κάνει παιδιά, να την έχει κλεισμένη στο σπίτι και μετά να βρει και μια γκόμενα.

Η Μελίνα καταρρακώνεται, βάζει τα κλάματα και αποφασίζει να χωρίσει. Να πάρει τα παιδιά και να φύγει για τα Χανιά, εγκαταλείποντας τον Αχιλλέα.
Ετσι τηλεφωνεί αμέσως στον Σήφη και του ζητάει να τη βοηθήσει. Αυτός με μεγάλο ενδιαφέρον ρωτάει: «Τι έχει συμβεί, Μελίνα; Θέλω να ξέρω» και η Μελίνα του απαντάει: «Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Χωρίζω. Θέλω ένα σπίτι που να έχει τρία υπνοδωμάτια, γιατί θα φέρω και τη γυναίκα που κρατάει τα παιδιά». Ο Σήφης προσπαθεί να τη συνεφέρει: «Μελίνα, είσαι σοβαρή; Ξεχνάς ότι είσαι έγκυος;», της λέει, αλλά η Μελίνα είναι αποφασισμένη: «Το ότι είμαι έγκυος δεν έχει καμία σημασία. Θα γεννήσω το παιδί μου μόνη μου», του λέει και ξαναζητάει τη βοήθεια του, χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα. Ο Σήφης τής το υπόσχεται αλλά νιώθει μεγάλη στενοχώρια. Λίγο πριν, η Μελίνα έχει επικοινωνήσει με τη Βασιλική και της έχει πει τα καθέκαστα, η οποία όμως, προκειμένου να σώσει το γάμο της φίλης της, τηλεφωνεί στον Αχιλλέα και του τα λέει όλα, με την προϋπόθεση να μην την εκθέσει στη φίλη της, ενώ στις όποιες ενστάσεις του Αχιλλέα η Βασιλική του λέει να προσέχει: «Δεν την ξέρεις καλά, Αχιλλέα. Αισθάνεται ταπεινωμένη. Πάντα η Μελίνα ήθελε να νιώθει αυτόφωτη και να την υπολογίζουν επαγγελματικά και για το μυαλό της… και γενικότερα δεν υπάρχει χωρίς να δουλεύει. Και τόσα χρόνια που δεν δούλεψε ήταν υπέρβαση για κείνη», του εξηγεί.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Αχιλλέας προσπαθεί να ηρεμήσει τη Μελίνα και να της φέρεται όσο πιο τρυφερά μπορεί. Κάθε στιγμή τής δείχνει πόσο την αγαπάει, όμως η Μελίνα αντί να χαίρεται γι’ αυτό, αντίθετα δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά του: «Σε παρακαλώ, μην είσαι τόσο επίμονος», του λέει χαρακτηριστικά όταν τη ρωτάει πόσο τον αγαπάει.
Ο Αχιλλέας όμως επιμένει, την αγκαλιάζει, της ζητάει να πάνε έξω να φάνε, τη φιλάει και κάνει τα πάντα για να περνάει όμορφα, αλλά η Μελίνα συνεχίζει: «Αχιλλέα, έχεις καταλάβει ότι δεν πρόκειται για έναν απλό καβγά, που μόλις μας περάσουν τα νεύρα περνάει; Οτι πρόκειται για κάτι πολύ πιο σοβαρό;». Και ο καβγάς δεν αργεί να ξαναρχίσει: «Να σου πω, ας μην το χοντρύνουμε, μέρες που είναι σε παρακαλώ», της λέει και η Μελίνα ανταπαντάει με νεύρα: «Δεν έχω σκοπό να το χοντρύνω, μέρες που είναι απλώς το επεξεργάζομαι και δεν μπορώ να είμαι μαζί σου όπως πριν».

Οι μέρες περνάνε και η Μελίνα απλά περιμένει να κάνουν μαζί γιορτές και να πάρει μετά τα παιδιά και να φύγει για Κρήτη. Μάλιστα μιλάει με τον Σήφη κρυφά: «Πήρα το μεσίτη και θα πάω να δω μερικά σπίτια σήμερα για σένα. Ισχύει ακόμα η απόφασή σου να χωρίσεις ή το ’πες πάνω στα νεύρα σου;», τη ρωτάει και η Μελίνα του απαντάει με σιγουριά: «Ισχύει»!
Ετσι ετοιμάζεται να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Αφού ο Σήφης βρει το σπίτι στα Χανιά και το ετοιμάσει, η Μελίνα θα έχει βγάλει ήδη αεροπορικά εισιτήρια για εκείνη, τη γυναίκα και τα παιδιά και θα φύγει όταν ο Αχιλλέας λείπει από το σπίτι, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα…

Από το περιοδικό  tv-24 που κυκλοφορεί!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου