Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56-57-58-59-60


Τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ


ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO 
Επεισόδια 56 ΕΔΩ 57 ΕΔΩ 58 ΕΔΩ 59 ΕΔΩ 60 ΕΔΩ


Επεισόδιο 56

Η Μυρτώ είναι σοκαρισμένη από την απόφαση που την αναγκάζει να πάψει να χειρουργεί, ενώ ο Στέφανος συναντά μια κοπέλα που χρειάζεται την προστασία του. Η Μαρίνα με το Μάρκο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ο Παυλίδης δέχεται μια επίσκεψη στο κανάλι. Ο Ανδρέας πηγαίνει να δει τη Ζωή, εκθέτοντας άθελά του σε κίνδυνο. Η Ισμήνη έχει μια αμφιλεγόμενη πρόταση κι ο Άρης εκπλήσσει τη Λούση με την απόδοσή του στη δουλειά

Επεισόδιο 57

Η Λούση κι ο Μάρκος ενοχλούνται με τις παρεμβάσεις του Παυλίδη στην εταιρεία και το κανάλι. Ο Άρης μάταια προσπαθεί να ξεμπερδέψει τα ερωτικά του, ενώ ο Αντρέι μοιράζεται τους προβληματισμούς του με τη Ζωή. Η Ισμήνη πάει να κάνει ένα βήμα για να έρθει πιο κοντά στον Πέτερ αλλά δε μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν της. Η Μυρτώ διαφωνεί και τη συμβουλεύει να προχωρήσει. Η ζωή του Ανδρέα εξακολουθεί να είναι σε κίνδυνο κι ο Μάρκος πετυχαίνει τον πατέρα του σε ένα σκηνικό, που τον προβληματίζει.

Επεισόδιο 58

Ο τρόπος του Παυλίδη στο δείπνο του με τη Μάγια αρχικά την εντυπωσιάζει και στη συνέχεια τη σοκάρει. Η Αλεξάνδρα προτείνει στο Μάρκο και τη Μαρίνα ένα τρόπο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των γονιών τους. Ο Στέφανος προβληματίζεται με την περίπτωση της Ανθής. Ο Αντρέι έρχεται πιο κοντά με τη Ζωή κι ο Μάρκος κάνει μια πρόταση στη Ζέτα. Η Ισμήνη αποφασίζει να πάει στην Ρόδο χωρίς να φαντάζεται τι την περιμένει. Η Λούση δέχεται μια σοβαρή απειλή και ο Άρης ανησυχεί για την ασφάλεια του πατέρα του.

Επεισόδιο 59

Η Λούση μοιράζεται με τον Άρη τους φόβους της και τα σχέδια για το μέλλον. Ο Ανδρέας αποκαλύπτει στον Παυλίδη ότι κινδυνεύει και ζητάει μια χάρη από το Στέφανο. Στη Ρόδο η Ισμήνη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά της για το Νικηφόρο. Η Μαρίνα γίνεται έξαλλη με την πρόταση που έκανε ο Μάρκος στη Ζέτα και η Μυρτώ με τον Πέτερ σχεδιάζουν πώς θα χειριστούν την υπόθεσή της. Η Ζωή αποφασίζει να αφήσει πίσω της το καμπαρέ, ακολουθώντας τον Αντρέι και ψάχνοντας τα μυστικά της Λουΐζας.
Επεισόδιο 60

Η Κλαίρη ζηλεύει και ζητά από τον Παυλίδη εξηγήσεις για τη σχέση του με τη Μάγια. Η Λούση κι ο Άρης προβληματίζονται σχετικά με τη συμφωνία, που τους προτείνει ο Άραβας Ομάρ Γιακεντί. Ο Στέφανος επικοινωνεί με τη Ζωή για χάρη του Ανδρέα, ενώ η Ισμήνη προσπαθεί να προσδιορίσει τη σχέση της με το Νικηφόρο. Η Μαρίνα συμφιλιώνεται με το Μάρκο και του λέει ένα σχέδιο, που έκαναν με την Αλεξάνδρα. Ο Παυλίδης κάνει μια αποφασιστική κίνηση για να κρατήσει τη Μάγια στην Κύπρο.

Τα επόμενα επεισόδια 61-62-63-64-65-66-67-68-69 ΕΔΩ

38 ΕΔΩ
39 ΕΔΩ
40 ΕΔΩ
41 ΕΔΩ
42-43 ΕΔΩ
44-45 ΕΔΩ
46-47 ΕΔΩ
48 ΕΔΩ
49 ΕΔΩ
50 ΕΔΩ
51 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
55 ΕΔΩ
56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
59 ΕΔΩ
61-62-63-64-65-66-67-68-69 ΕΔΩ


Όλα τα επεισόδια της σειρας ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΔΩ
 

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου