Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56-57-58-59


Τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
Επεισόδια 55-56-57-58-59

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55 ΕΔΩ 56 ΕΔΩ 57 ΕΔΩ 58 ΕΔΩ 59 ΕΔΩ

Επεισόδιο 55

Ο Νικολάου και η Μάριον έρχονται σε ρήξη, επικίνδυνη για τη ζωή του. Η Κυβέλη χρειάζεται χρόνο μακριά από το σπίτι της και γυρίζει στο σπίτι των γονιών της. Ο Ορέστης προσπαθεί να την συναντήσει αλλά εκείνη αρνείται. Ψάχνοντας τα πράγματά της κάνει μια δυσάρεστη ανακάλυψη. Η Κίκα υποψιάζεται ότι η κόρη της είναι ερωτευμένη αλλά όχι με τον Ορέστη. Η Νάντια πέφτει στην ίδια της την παγίδα. Η Κατερίνα μαζεύει από το δωμάτιο της Κυβέλης ό,τι θα μπορούσε να αποκαλύψει την υπόθεση της απαγωγής αλλά η Βέρα τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Μάριον παίρνει από μια άγνωστη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία.

 Επεισόδιο 56

Η Μάριον προκαλεί τον Ορέστη απειλώντας τον ανοιχτά για την Κυβέλη και φτάνοντάς τον στα άκρα. Η Κυβέλη και η Κατερίνα αρχίζουν μια ερεύνα γύρω από τα κλειδιά. Η Μάριον βγαίνει στον αέρα της εκπομπής της Νάντιας. Ο Ορέστης βρίσκει άλλο ένα στοιχείο στα πράγματα της Κυβέλης που τον βάζει σε υποψίες. Η Σούγκαρ έρχεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο αλλά τη σώζει κάποιος που νοιάζεται γι’ αυτήν περισσότερο απ’ όσο νόμιζε. Ο Ηλίας ρωτά ξεκάθαρα την Κίκα αν έχει σχέση με τον Άρη. Ο Νικολάου προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Νάντια, αντιστρέφοντας τους ρόλους τους και η Νάντια αποφασίζει να κάνει ένα πραγματικό τεστ εγκυμοσύνης.

 Επεισόδιο 57

Η Κυβέλη και η Κατερίνα βλέπουν σε μια κάμερα ασφαλείας την γυναίκα που προμηθεύτηκε τα πέντε κλειδιά κι ένα στοιχείο που ίσως τις φέρει πιο κοντά στην ανακάλυψη των απαγωγέων. Η Ρόζη επισκέπτεται το Δελμούζο με ένα σχέδιο που θα εκθέσει τη Μάριον. Ο Ορέστης βρίσκει στο πρόσωπό της μια σύμμαχο. Ο Τζίμης ζητά από τη Σούγκαρ να μείνει μαζί του. Ένας άντρας μπαίνει απροσδόκητα στη ζωή της Νάντιας και της κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει τη ζωή της.
Επεισόδιο 58

Η Κυβέλη και η Κατερίνα βρίσκουν ένα ίχνος της μικρής Μαργαρίτας. Ο Ορέστης ξεσπά στο Λεωνίδα που έχει χάσει την Κυβέλη και η Μαρία του συμπαραστέκεται. Ο Τζίμης και ο Νικολάου στριμώχνουν τη Νάντια ζητώντας της να τους ξεκαθαρίσει το θέμα του παιδιού κι εκείνη τους αφήνει άφωνους με την ομολογία της. Η Σάντρα πείθει τη Σούγκαρ ξεκινήσουν μια πιο ανώδυνη περιπέτεια για εύκολο χρήμα. Ο Ορέστης απαιτεί να γυρίσει πίσω η Κυβέλη και έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση. Ο Πάρης αποφασίζει να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού. Ο Τζίμης παγιδεύει τη Μάριον.
Επεισόδιο 59

Η Νάντια κάνει δοκιμαστικά την πρώτη της εκπομπή στην τηλεόραση και σκίζει. Ο Ορέστης ζητά από την Κυβέλη να δει έναν ψυχολόγο. Η Σάντρα εκπαιδεύεται στα ροζ τηλέφωνα και τα βρίσκει μπαστούνια. Η Κυβέλη χάνεται πάλι κάνοντας τους πάντες να ανησυχούν, περνά λίγο χρόνο της στο σπίτι που κρατούσαν τη Μαργαρίτα οι απαγωγείς και αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι της ενώ ο Ορέστης βρίσκει παρηγοριά σε μια τρυφερή και …οικεία αγκαλιά. 

Τα επόμενα επεισόδια 60-61-62-63-64 ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 
Επεισόδια


50 ΕΔΩ
51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
55 ΕΔΩ
56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
59 ΕΔΩ
Για όλα τα επεισόδια της σειράς κλικ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου