Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51-52-53-54


Τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
Επεισόδια 50-51-52-53-54

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 ΕΔΩ 51 ΕΔΩ 52 ΕΔΩ 53 ΕΔΩ 54 ΕΔΩ

Επεισόδιο 50

Ο δικηγόρος βρίσκει τον Ορέστη και του ζητά να αναλάβει αυτός την Κυβέλη. Το εξηγεί το σχέδιό του, να αποδείξουν ότι η Κυβέλη χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, υποστηρίζοντας ότι από το ψυχιατρείο θα αποφυλακιστεί αμέσως. Η Νάντια ξεκινά εκπομπή στο ραδιόφωνο. Η Κίκα ανακρίνει την Κυβέλη για τη σχέση της με τον άντρα της, τις απιστίες του και τέλος για το φόνο. Όλοι αμφισβητούν την πνευματική υγεία της Κυβέλης πια ενώ η Μάριον κυκλοφορεί ελεύθερη και αποφασισμένη να τη βγάλει από τη μέση. Η Κυβέλη αφήνεται να παρηγορηθεί στην αγκαλιά του Ορέστη και θυμάται κάτι πολύ μικρό, αλλά ίσως πολύ σημαντικό.

Επεισόδιο 51

Η Σούγκαρ αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να βρει τα χρήματα για τις θεραπείες του Πάρη κινδυνεύοντας να μπλέξει πολύ άσχημα. Ο Τζίμης προσπαθεί να τη σταματήσει. Η Νάντια επηρεάζεται από μια ακροάτριά της και βάζει μπρος ένα σχέδιο που θα αναστατώσει τους άντρες της ζωής της. Ο Ηλίας, η Κίκα, ο Σέργιος και ο Ηλίας βρίσκονται σε δίλλημα για την υπόθεση της Κυβέλης. Να την βγάλουν τρελή ή να πάνε σε δίκη; Η Κυβέλη γνωρίζει στη φυλακή μια εξυπηρετική- με το αζημίωτο- καινούρια φίλη. Η Μάριον συναντιέται με μια ύποπτη γυναίκα και της δίνει ένα φάκελο και μια θανάσιμη παραγγελία.

Επεισόδιο 52

Ο Λεωνίδας ενημερώνει τον Ορέστη ότι κάποιος ζήτησε να τον δει για να του δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην υπόθεση της Κυβέλης. Η Μάριον αποκαλύπτει στο Νικολάου ότι σκοπεύει να βγάλει από τη μέση το Λεωνίδα για να φτάσει στο Δελμούζο. Η Σούγκαρ ξεκινά μια δουλειά που θα της αποφέρει γρήγορο κέρδος και τρομακτικούς κινδύνους. Η Κυβέλη συναντά μέσα στη φυλακή της ύποπτη γυναίκα που έχει στείλει η Μάριον. Η Κίκα συναντά κρυφά τον παλιό της συμμαθητή και ο Ηλίας την υποψιάζεται. Ο Πάρης παρασύρεται σε ένα πάρτι όπου τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Επεισόδιο 53

Ο εισαγγελέας διατάζει την αποφυλάκιση της Κυβέλης και ο Ορέστης κάνει τα πάντα για να την υποδεχτεί ζεστά. Ο Νικολάου αποκτά «πατρικό ένστικτο» και προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Νάντια. Η Κυβέλη είναι πεπεισμένη ότι οι απαγωγείς βοήθησαν στην αποφυλάκισή της. Την θέλουν έξω από τη φυλακή για να εκτελεί τις εντολές τους. Η Άννα παραδίδει έναν φάκελο στην Κυβέλη, με ένα μήνυμα από εκείνους . Η Λίτα μη καταφέρνοντας να σκοτώσει την Κυβέλη, βρίσκει η ίδια ένα άσχημο τέλος. Η Σούγκαρ δέχεται μια σκοτεινή πρόσκληση που θα την εκθέσει ξανά.

Επεισόδιο 54

Ο Νικολάου ζητά από τη Νάντια ένα τεστ για να αποδείξει την εγκυμοσύνη της. για να μάθει αν το παιδί είναι δικό του ή του Τζίμη. Η Κυβέλη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Ορέστης προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη στηρίξει. Η έρευνες της αστυνομίας στρέφονται τώρα γύρω από τη Μάριον που πρέπει να αποδείξει ότι είχε άλλοθι τη νύχτα του φόνου της Λένιας. Η Νάντια καλεί την Κυβέλη στο σταθμό για μια συνέντευξη που θα της δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσει την εικόνα της και το κύρος του ιδρύματος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όμως την περιμένει μια ανέλπιστη έκπληξη.

Τα επόμενα επεισόδια 55-56-57-58-59 ΕΔΩ
60-61-62-63-64 ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 
Επεισόδια

39 ΕΔΩ
40 ΕΔΩ
41 ΕΔΩ
42 ΕΔΩ
43 ΕΔΩ
44 ΕΔΩ
45 ΕΔΩ
46 ΕΔΩ
47 ΕΔΩ
48 ΕΔΩ
49 ΕΔΩ
50 ΕΔΩ
51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
Για όλα τα επεισόδια της σειράς κλικ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου