Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΜΑΜ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2


Τα πρώτα επεισόδια της σειράς ΤΑΜΑΜ
Επεισόδια 1-2

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΕΔΩ  2 ΕΔΩ


Επεισόδιο 1

Η Έλλη βιώνει την εγκυμοσύνη στρεσαρισμένη με όλο αυτό που συμβαίνει και στο σώμα της και στην ψυχοσύνθεσή της. Οι εξάρσεις και οι μεταπτώσεις της τους έχουν αποσυντονίσει όλους.

Ο Τζέμ προσπαθεί να της συμπαρασταθεί αλλά δεν είναι κι εύκολο. Πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τους δικούς του πανικούς. Υποκρίνεται τον ψύχραιμο αλλά δεν είναι καθόλου. Η Μυρτώ ως ψυχαναλύτρια και μητέρα επιχειρεί να ισορροπήσει τα πράγματα αλλά τα κάνει χειρότερα. Ο Μετίν δεν μπορεί να αντέξει τη νέα συνθήκη που χει προκύψει στο σπίτι και ζητάει απ’ τα παιδιά να παντρευτούν.

Επεισόδιο 02

Η Έλλη δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί απ’ τα όνειρα και τις επιθυμίες της λόγω της εγκυμοσύνης. Πέρα απ’ τις σπουδές της στο Πάντειο, αποφασίζει μαζί με την Κατερίνα να στήσουν ένα ιντερνετικό περιοδικό. Αυτό γίνεται αιτία να γνωριστεί η Κατερίνα τον Κωνσταντίνο. Τζίνιους και κούκλο. Η Ντιλέκ ξεκαθαρίζει στον Τεό ότι προτεραιότητά της είναι οι σπουδές της στην Ιατρική και ότι εκείνος οφείλει να το σεβαστεί. Ο Τζεμ μετά τις live εμφανίσεις του γκρουπ περιτριγυρίζεται από fans κι όλο αυτό του αρέσει πολύ. Ο Μετίν πιεσμένος δεν μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά και η Μυρτώ έχει θορυβηθεί.

Το επόμενο επεισόδιο 3 ΕΔΩ
ΕΔΩ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου